Talne označbe

TALNE OZNAČBE na parkirišču in ostalih površinah

Našim strankam nudimo tudi hitro izdelavo ter izvedbo talnih označb. S storitvijo se ukvarjamo že več kot petnajst let, zato smo si na tem področju nabrali že ogromno izkušenj, ki seveda temeljijo na široki podlagi znanja. Izberite našo storitev ter si zagotovite ugodne, obstojne ter kakovostne označbe, prilagojene vašim površinam. Ker do sedaj še nismo imeli reklamacij, si upamo trditi, da so z našo izvedbo stranke vedno zadovoljne.


Kakšne talne označbe? Ker so namenjene predvsem zagotavljanju varnosti ter vzpostavljanju reda na različnih površinah, kot so beton, asfalt ali tlaki, premazani z epoksijem, je nujno, da uporabimo talne označbe, izdelane iz primernih ter certificiranih materialov. Slednji morajo biti vidni tako podnevi kot ponoči, pa tudi v različnih vremenskih razmerah. Posebna pozornost se mora nameniti tudi varovanju vozila pred zdrsom na materialu.

Zato pri označbi različnih površin uporabljamo različne tehnike - tankoslojne talne označbe so nekoliko ugodnejše, vendar manj vzdržljive, debeloslojne pa izvajamo s pomočjo hladne plastike.

Naše podjetje bo poskrbelo za talne označbe na vsaki površini, še posebej pa smo specializirani za označbe na betonskih podlagah ter podlagah, premazanih z epoksijem. Materiali, ki jih uporabljamo, imajo ustrezen certifikat, talne označbe z enokomponentno barvo pa opravljamo s strojem priznanega proizvajalca Wagner.

Kako poteka izvedba talnih označb? Slednja poteka popolnoma po dogovoru s stranko. Pri delu vedno upoštevamo potrebe ter želje naših naročnikov. Pred izvedbo se z naročnikom posvetujemo tudi o uporabi primernega materiala za izdelavo talnih označb, saj ni vsak material primeren za vsako podlago. Slednjo je pred izvedbo potrebno najprej temeljito očistiti. Talne označbe se lahko izvaja le na popolnoma suhi podlagi. Nato nanjo ročno ali strojno izvedemo dogovorjene označbe, seveda v dogovorjenem obsegu. Pri tem si pomagamo z uporabo predizdelanih šablon. Šablone lahko izdelamo tudi po naročilu. Da je naše delo opravljeno kakovostno poskrbimo tudi z zagotavljanjem obstojnosti talnih označb - to je še posebej pomembno, kadar talne označbe izvajamo na gladke površine.