O NAS

Podjetje GISprom, Beno Arh s.p. smo ustanovili leta 2013 po propadu Cestnega podjetja Ljubljana d.d., v katerem smo skupaj s sodelavci delali vrsto let.


Podjetje se deli na dve področji delovanja;

- Vertikalna cestna signalizacija

- Horizontalna cestna signalizacija


Vertikalna cestna signalizacija

Na področju vertikalne cestne signalizacije delujemo predvsem na področju izdelovanja elaboratov za cestne zapore na AC , HC in vseh državnih in lokalnih cestah in pridobitvi vseh potrebnih dovoljenj in soglasij, ki omogočajo izvajanje del in prireditev na cestah.

Naše reference za izdelavo elaboratov cestnih zapor so bolj podrobno predstavljene na

www.cestne-zapore.si

Našim naročnikom lahko ponudimo tudi samo fizično postavitev cestnih zapor in montažo vse obstoječe vertikalne signalizacije.

Horizontalna cestna signalizacija

V času realizacije avtocestnega programa v Republiki Sloveniji smo s sodelavci prispevali predvsem z izvedbo talnih oznak. V tem času smo si pridobili dragocene izkušnje predvsem na področju izvedbe talnih označb na novo. Prav tako se lahko pohvalimo, da smo med prvimi v Sloveniji izvajali talne označbe z vročo plastiko. V podjetju vsako leto posodabljamo stroje za izvedbo talnih oznak . V letu 2016 smo nabavili nov stroj za talno označevanje nemškega proizvajalce Wagner tip LC 820.

V letu 2016 smo izvajali talne označbe za različna podjetja. Nekatera med njimi so ISKRAEMECO d.d., STOLFA gradbeno podjetje d.o.o., NIKO d.o.o,  TEKSTILNA TOVARNA OKROGLICA d.d., ZIDGRAD d.d...ITD... 

vizitka

Projektiranje in gradbeništvo
Beno Arh s.p. 

Nazorjeva ul. 6A, 1370 Logatec

Kontakt: 031/236-758
Email: info@cestne-zapore.si

Matična številka: 6474144000
Davčna številka SI83194304
Davčni zavezanec: DA
TRR: SI56 10100 0052 4940 67